Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem IJsselham

Dankzij een alarmsysteem in IJsselham kan je met een gerust hart de deur uit. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, jaagt inbrekers de deur uit en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp verstrekken we betrouwbare info over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in IJsselham en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-ijsselham

Alarminstallatie IJsselham laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een signalering zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in IJsselham? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Zo weet je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in IJsselham en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in IJsselham?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Steenwijkerland kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. Evenzeer moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €2000,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 – €1950,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1500,00 – €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in IJsselham.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in IJsselham (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in IJsselham. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Netgear en Lloyd. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Nederland, Wetering, Blokzijl en Giethoorn.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in IJsselham te beperken. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf IJsselham vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Overijssel onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Mogelijk werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, D-Link, Foscam, EZVIZ & Eve, Hombli, Eufy, Yale, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in IJsselham?

De kosten van een compleet alarmsysteem in IJsselham voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1425,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Wanneer er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional probeert bewoners meteen te bellen in het geval van een inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 & €35,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 per unit. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur IJsselham.


Postcodegebied: 8361

Plaats een reactie