Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Velp

Door middel van een alarmsysteem in Velp heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp verstrekken we handige informatie over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Velp en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-velp

Alarminstallatie Velp installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger bekijkt de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Velp? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie bepaal je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Velp.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Velp?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in de buurt

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Rheden kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot €1200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1200,00 tot ongeveer €1700,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1650,00 tot circa €2050,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Velp.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Velp (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel tonen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Velp. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als ABUS en Axis. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Babberich, Pannerden, Deelen en Wolfheze.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Velp te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Velp vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam, TP-Link & Yale, Eve, Eufy, Netamo, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Velp?

De kosten van een slim alarmsysteem in Velp voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1350,00. De daadwerkelijke prijs komt tot stand door welk alarm je kiest, extra services zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €45,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €450,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Velp.


Postcodegebied: 6880, 6881, 6882, 6883

Plaats een reactie