Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bad Nieuweschans

Met een alarmsysteem in Bad Nieuweschans schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp vind je goede informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Bad Nieuweschans en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-bad-nieuweschans

Alarminstallatie Bad Nieuweschans plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De centralist volgt de situatie meteen op en neemt direct contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bad Nieuweschans? In het volgende stukje geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bad Nieuweschans en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Bad Nieuweschans?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oldambt houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking. Verder zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 – €1250,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 tot €2150,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €2000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Bad Nieuweschans.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bad Nieuweschans (juli 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bad Nieuweschans. Zij werken met gangbare merken als Zero Wire Interlogix en Aten. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Bellingwolde, Oudeschans, Oudezijl en Drieborg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Bad Nieuweschans te limiteren. Lees ook meer info over Sirenes.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Bad Nieuweschans vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Groningen kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een slimme alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, Foscam, EZVIZ, D-Link, Bosch + Eve, Eufy, Arlo, Yale, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Bad Nieuweschans?

De kosten van een goed alarmsysteem in Bad Nieuweschans voor thuis liggen tussen de €575,00 en €1050,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit analyseert een operator wat er rondom het huis gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 en +/- €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 per camera. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera voor €400,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Bad Nieuweschans.


Postcodegebied: 9693

Plaats een reactie