Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ulestraten

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Ulestraten is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je betrouwbare info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast vergelijk je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Ulestraten en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-ulestraten

Alarminstallatie Ulestraten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker analyseert de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ulestraten? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ulestraten en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Ulestraten?

Ontvang gratis offertes van installateurs uit de regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Meerssen kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, dat werkt op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot +/- €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot €2350,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bedrade sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1950,00 oplopend tot €2500,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Ulestraten.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pincode, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ulestraten (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder vind je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ulestraten. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als EI Electronics en EATON. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Moorveld, Bunde, Maastricht Airport en Spaubeek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen 10 handige tips om de opties voor inbraak in Ulestraten te verkleinen. Check ook extra informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Ulestraten vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Limburg leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, TP-Link, Somfy, D-Link of Eve, Arlo, Yale, Hombli, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Ulestraten?

De kosten van een slim alarmsysteem in Ulestraten voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €975,00. De precieze prijs hangt af van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of brandmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist stelt woningeigenaren op de hoogte wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €50,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €175,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €575,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Ulestraten.


Postcodegebied: 6231, 6235

Plaats een reactie