Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Linne

Dankzij een alarmsysteem in Linne beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, beperkt de eventuele schade en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we uitgebreide informatie over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast check je op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Linne en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-linne

Alarminstallatie Linne plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De operator kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Linne? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Linne en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Linne?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in direct regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Maasgouw hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Eveneens heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 oplopend tot €2200,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €2150,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1100,00 tot €2050,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Linne.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Linne (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Linne. Zij hebben ervaring met merken als GPS Perimeter en Velleman. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Swalmen, Melick, Montfort en Vlodrop.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Linne te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Linne vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Limburg kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam of Netamo, Eve, Hombli, Yale, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Linne?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Linne voor thuis liggen gemiddeld tussen de €575,00 en €1175,00. De totale prijs komt tot stand door het type alarm, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert checkt de centralist wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €35,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Linne.


Postcodegebied: 6067

Plaats een reactie