Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heemskerk

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Heemskerk heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp lees je populaire info over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Heemskerk en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-heemskerk

Alarminstallatie Heemskerk plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt wat er aan de hand is en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heemskerk? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Zo maak je een plan welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heemskerk.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De medewerker legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Heemskerk?

Vergelijk tarieven van specialisten uit jouw regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Heemskerk gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 tot +/- €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1050,00 oplopend tot €2000,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €2000,00 tot ongeveer €2000,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Heemskerk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heemskerk (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de tabel hieronder vind je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heemskerk. Zij hebben ervaring met merken als Bticino en PowerCell. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Velsen, Haarlem, Beverwijk en Uitgeest.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Heemskerk te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Heemskerk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam, TP-Link of Yale, Eufy, Hombli, Eve, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Heemskerk?

De kosten van een goed alarmsysteem in Heemskerk voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1425,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €30,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een foute beweging wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Alternatieven zijn o.a.: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per camera. Zoek je een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Heemskerk.


Postcodegebied: 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969

Plaats een reactie