Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Uitgeest

Met een alarmsysteem in Uitgeest kan je met een gerust hart de deur uit. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp check je handige informatie over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Uitgeest en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-uitgeest

Alarminstallatie Uitgeest laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij onraad zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Uitgeest? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier markeer je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Uitgeest.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Uitgeest?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Uitgeest gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Let erop dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 – €2000,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Uitgeest.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Uitgeest (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht delen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Uitgeest. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Jockel en Sentrol. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Bergen Noord-Holland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Uitgeest te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Uitgeest vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een compleet en professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Dikwijls heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Somfy, TP-Link, Foscam, EZVIZ + Arlo, Yale, Hombli, Eufy, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Uitgeest?

De kosten van een slim alarmsysteem in Uitgeest voor thuis liggen ongeveer tussen de €450,00 en €1275,00. De normale prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €52,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, lichtalarm. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €250,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €375,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Uitgeest.


Postcodegebied: 1910, 1911

Plaats een reactie