Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hooge Zwaluwe

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Hooge Zwaluwe beveilig je jouw huis tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp check je handige info over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend bekijk je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Hooge Zwaluwe en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-hooge-zwaluwe

Alarminstallatie Hooge Zwaluwe laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een agent kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hooge Zwaluwe? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hooge Zwaluwe en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De medewerker vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Hooge Zwaluwe?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Drimmelen kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot €1900,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €2250,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1450,00 oplopend tot €2050,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Hooge Zwaluwe.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hooge Zwaluwe (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel check je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hooge Zwaluwe. Zij kunnen je helpen met merken zoals ABUS en Leverkusen. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Raamsdonksveer, Berkel-Enschot, Lage Zwaluwe en Made.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Hooge Zwaluwe te verminderen. Lees ook meer info over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Hooge Zwaluwe vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, TP-Link, Bosch, D-Link & Hombli, Yale, Arlo, Netamo, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Hooge Zwaluwe?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Hooge Zwaluwe voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1075,00. De precieze prijs hangt af van het type installatie, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal kamers, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een dreigende situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 en +/- €52,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €150,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera voor €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Hooge Zwaluwe.


Postcodegebied: 4927

Plaats een reactie