Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lage Zwaluwe

Dankzij een alarmsysteem in Lage Zwaluwe voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs check je handige info over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens verstrekken we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Lage Zwaluwe en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-lage-zwaluwe

Alarminstallatie Lage Zwaluwe laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een professional kijkt direct mee en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lage Zwaluwe? In dit handige stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lage Zwaluwe en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Lage Zwaluwe?

Vergelijk tarieven van vakmannen uit jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Drimmelen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking. Ook moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot wel €1250,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €1950,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1900,00 tot circa €2200,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Lage Zwaluwe.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lage Zwaluwe (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lage Zwaluwe. Zij werken met gangbare merken als Bosch en TP-Link. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Hooge Zwaluwe, Raamsdonksveer, Made en Den Hout.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven relevante tips de kans op inbraak in Lage Zwaluwe te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Rookmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Lage Zwaluwe vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Somfy & Netamo, Hombli, Arlo, Eve, Yale.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Lage Zwaluwe?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Lage Zwaluwe voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €1050,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type alarm, de extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij onraad krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per unit. Heb je liever haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Lage Zwaluwe.


Postcodegebied: 4926

Plaats een reactie