Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoenderloo

Door het installeren van een alarmsysteem in Hoenderloo verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je handige info over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op deze pagina landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Hoenderloo en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-hoenderloo

Alarminstallatie Hoenderloo laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij beweging, glasbreuk of rook. Bij verdachte omstandigheden gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist controleert het signaal en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoenderloo? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoenderloo en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Hoenderloo?

Krijg verschillende offertes van installateurs in de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Apeldoorn beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1900,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €1300,00 tot wel €1600,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 oplopend tot €2800,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Hoenderloo.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoenderloo (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel tonen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoenderloo. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Hemmink en EATON. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Beekbergen, Lieren, Radio Kootwijk en Hoog Soeren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Hoenderloo te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Hoenderloo vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een zeer veilige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, D-Link of Hombli, Eufy, Eve, Arlo, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hoenderloo?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Hoenderloo voor thuis liggen ongeveer tussen de €550,00 en €850,00. De totaalprijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 & €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per unit. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Hoenderloo.


Postcodegebied: 7350, 7351

Plaats een reactie