Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nijeholtpade

Dankzij een alarmsysteem in Nijeholtpade beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we populaire informatie over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder bieden we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Nijeholtpade en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-nijeholtpade

Alarminstallatie Nijeholtpade plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie zal het alarm afgaan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent bekijkt wat er aan de hand is en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nijeholtpade? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier maak je een plan welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nijeholtpade.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Nijeholtpade?

Krijg verschillende offertes van installatiebedrijven uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Weststellingwerf houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 – €1900,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot +/- €2250,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bekabelde sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot +/- €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nijeholtpade.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nijeholtpade (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel check je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nijeholtpade. Zij hebben ervaring met merken als PowerCell en Ring. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Ter Idzard, Oldeholtwolde, Oldeholtpade en Wolvega.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de kans op inbraak in Nijeholtpade te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Nijeholtpade vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Friesland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Steeds vaker bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, Foscam, EZVIZ, TP-Link + Hombli, Arlo, Netamo, Yale, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Nijeholtpade?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Nijeholtpade voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €900,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist neemt meteen contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een verdachte poging krijg je direct een melding. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €175,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera voor €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Nijeholtpade.


Postcodegebied: 8475

Plaats een reactie