Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beetsterzwaag

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Beetsterzwaag is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je populaire info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bieden we op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Beetsterzwaag en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-beetsterzwaag

Alarminstallatie Beetsterzwaag laten installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een professional kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beetsterzwaag? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan maak je een plan welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beetsterzwaag en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De woningbeveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Beetsterzwaag?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Opsterland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €975,00 tot wel €2300,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €2000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Beetsterzwaag.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beetsterzwaag (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beetsterzwaag. Zij hebben ervaring met merken als INIM en Masterlock. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Nij Beets, Olterterp, Bakkeveen en Wijnjewoude.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen praktische tips om de opties voor inbraak in Beetsterzwaag te beperken. Bekijk ook meer informatie over Rookmelder.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beetsterzwaag vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Friesland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, D-Link, Somfy, Foscam & Eve, Eufy, Hombli, Netamo, Yale.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Beetsterzwaag?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Beetsterzwaag voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €350,00 en €1050,00. De totaalprijs wordt beïnvloed door het type installatie, de extra opties zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt een medewerker meteen wat er aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €32,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een signalering wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 p/stuk. Heb je liever haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €400,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Beetsterzwaag.


Postcodegebied: 9244

Plaats een reactie