Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wilbertoord

Door het installeren van een alarmsysteem in Wilbertoord schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je uitgebreide info over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend verstrekken we hier een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Wilbertoord en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-wilbertoord

Alarminstallatie Wilbertoord plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wilbertoord? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie kom je erachter welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wilbertoord.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De vakman laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Wilbertoord?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Land van Cuijk beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1650,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 tot €1950,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1950,00 tot ongeveer €2700,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Wilbertoord.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wilbertoord (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wilbertoord. Zij hebben ervaring met merken als Ring en Energizer. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Veghel, Erp, Sint Hubert en Langenboom.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Wilbertoord te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Wilbertoord vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Optioneel kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Bosch, Foscam, TP-Link, EZVIZ & Hombli, Eufy, Arlo, Eve, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Wilbertoord?

De kosten van een slim alarmsysteem in Wilbertoord voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1375,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, de additionele services zoals camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker stelt woningeigenaren op de hoogte als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €55,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €425,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Wilbertoord.


Postcodegebied: 5455

Plaats een reactie