Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuweroord

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Nieuweroord kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij handige info over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Nieuweroord en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-nieuweroord

Alarminstallatie Nieuweroord laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist analyseert de melding en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuweroord? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan ontdek je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, SMS, lichtalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuweroord en omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De vakman legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Nieuweroord?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in jouw regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Hoogeveen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders. Daarbij moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €775,00 – €2150,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Onkosten inclusief installatie: €1050,00 tot +/- €1750,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1350,00 tot €2750,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Nieuweroord.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuweroord (juni 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuweroord. Zij hebben ervaring met merken als Tzunali en Videx. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Noordscheschut, Alteveer, Roswinkel en Zwartemeer.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Nieuweroord te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Nieuweroord vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Drenthe zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een vernuftige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Dikwijls bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Bosch, D-Link, Somfy of Hombli, Arlo, Eve, Yale, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Nieuweroord?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Nieuweroord voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €1350,00. De totaalprijs wordt beïnvloed door het type installatie, de extra opties zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het soort woning, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt een medewerker meteen wat er rondom het huis gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent probeert bewoners meteen te bellen bij een noodgeval Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €45,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij beweging wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Nieuweroord.


Postcodegebied: 7910, 7911, 7912

Plaats een reactie