Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Goor

Dankzij een alarmsysteem in Goor kan je met een gerust hart de deur uit. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we uitgebreide details over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens bieden we hier een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Goor en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-goor

Alarminstallatie Goor laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een specialist volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Goor? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Goor en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Goor?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Hof van Twente beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 tot wel €1300,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot ongeveer €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1200,00 oplopend tot €2650,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Goor.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Goor (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder delen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Goor. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Marmitek en SMP. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Markelo, Diepenheim, Enter en Zuna.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Goor te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Goor vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Overijssel onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Meestal bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ of Yale, Eve, Arlo, Hombli, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Goor?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Goor voor thuis liggen tussen de €475,00 en €1025,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of brandmelder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Als het alarm een signaal opvangt checkt de centralist wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en €35,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €225,00 per unit. Heb je liever een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera vanaf €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Goor.


Postcodegebied: 7470, 7471, 7472

Plaats een reactie