Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Delden

Door het installeren van een alarmsysteem in Delden is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp lees je praktische info over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Delden en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-delden

Alarminstallatie Delden laten plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij ongewone situaties wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker ziet direct wat de situatie is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Delden? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan markeer je welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Delden en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Delden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Hof van Twente hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1350,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €975,00 tot +/- €1600,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1100,00 tot en met €2100,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Delden.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Delden (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht ontdek je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Delden. Zij kunnen je helpen met merken zoals GPS Perimeter en Wertheim. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Ambt Delden, Hengevelde, Diepenheim en Markelo.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in Delden te limiteren. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Delden vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Overijssel kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Regelmatig werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Foscam, Somfy, D-Link of Hombli, Arlo, Yale, Netamo, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Delden?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Delden voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €975,00. De offerteprijs hangt af van het soort systeem, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit controleert een centralist of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €45,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Delden.


Postcodegebied: 7490, 7491

Plaats een reactie