Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Rijsenhout

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Rijsenhout schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp bieden we populaire informatie over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Rijsenhout en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-rijsenhout

Alarminstallatie Rijsenhout plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Rijsenhout? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Zo weet je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Rijsenhout en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Rijsenhout?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Haarlemmermeer kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Eveneens moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 tot €2050,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1275,00 tot wel €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1950,00 – €2700,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Rijsenhout.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, druppel, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Rijsenhout (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht ontdek je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Rijsenhout. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Honeywell en De Raat. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Aalsmeerderbrug, Oude Meer, Leimuiden en Kudelstaart.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Rijsenhout te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Rijsenhout vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Optioneel bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Foscam, D-Link, Bosch + Yale, Netamo, Arlo, Eve, Hombli.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Rijsenhout?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Rijsenhout voor thuis liggen tussen de €400,00 en €1100,00. De totaalprijs hangt af van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit analyseert een operator wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €32,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Rijsenhout.


Postcodegebied: 1435

Plaats een reactie