Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noorbeek

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Noorbeek kan je met een gerust hart de deur uit. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp verstrekken we betrouwbare info over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bekijk je op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Noorbeek en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-noorbeek

Alarminstallatie Noorbeek plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist controleert het signaal en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noorbeek? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier bepaal je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noorbeek.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De specialist geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Noorbeek?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Eijsden-Margraten hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. Verder moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 tot +/- €1750,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €1125,00 – €2000,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1250,00 tot €2750,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Noorbeek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noorbeek (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noorbeek. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Pikt-O-Norm en Effeff. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Mheer, Banholt, Eckelrade en Gronsveld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Noorbeek te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Noorbeek vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, EZVIZ, Foscam, TP-Link of Eve, Hombli, Yale, Netamo, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Noorbeek?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Noorbeek voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €1275,00. De totaalprijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of gasmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator neemt contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en €37,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €150,00 per stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Noorbeek.


Postcodegebied: 6255

Plaats een reactie