Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Knegsel

Door het installeren van een alarmsysteem in Knegsel is jouw woning dag en nacht beveiligd. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Ook kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp delen wij uitgebreide informatie over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Knegsel en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-knegsel

Alarminstallatie Knegsel plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een ongewone beweging zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De operator kijkt direct mee en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Knegsel? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie markeer je welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Knegsel en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Knegsel?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Eersel laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. Evenzeer heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1450,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarieven inclusief installatie: €950,00 tot €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1550,00 tot circa €2450,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Knegsel.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Knegsel (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Knegsel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Microtech en Duracell. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Vessem, Wintelre, Sint-Oedenrode en Schijndel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Knegsel te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Knegsel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy, D-Link & Yale, Arlo, Hombli, Netamo, Eufy.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Knegsel?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Knegsel voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €525,00 en €1275,00. De uiteindelijke prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, de extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator zoekt meteen contact met de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €30,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een verdachte poging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera vanaf €375,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Knegsel.


Postcodegebied: 5504, 5511

Plaats een reactie