Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Klomp

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in De Klomp schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Tevens signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp doorzoek je handige info over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens tonen wij hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in De Klomp en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-de-klomp

Alarminstallatie De Klomp laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt direct mee en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Klomp? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan ontdek je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Klomp en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De expert geeft altijd een goed instructie. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in De Klomp?

Vraag offertes op bij vakmannen in jouw regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Ede houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Tevens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot wel €2250,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 – €1750,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bedrade onderdelen, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1700,00 tot €2600,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in De Klomp.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, ID, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Klomp (mei 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht ontdek je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Klomp. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Jockel en BHV. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Huissen, Oosterbeek, Ederveen en Lunteren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de opties voor inbraak in De Klomp te verkleinen. Check ook extra informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf De Klomp vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Bosch, Somfy, EZVIZ & Arlo, Netamo, Eufy, Eve, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in De Klomp?

De kosten van een slim alarmsysteem in De Klomp voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1050,00. De offerteprijs is afhakelijk van het soort alarm, extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het soort woning, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en €37,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per aansluiting. Liever een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €400,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur De Klomp.


Postcodegebied: 6745

Plaats een reactie