Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Huissen

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Huissen beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij uitgebreide info over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Tevens bieden we hier erkende beveiligingsbedrijven in Huissen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-huissen

Alarminstallatie Huissen laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Steeds vaker wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Huissen? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor maak je een plan welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Huissen en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Huissen?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in direct regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Lingewaard beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. Ook zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot +/- €1850,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €975,00 tot €2150,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1700,00 tot en met €3000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Huissen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Huissen (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel vind je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Huissen. Zij kunnen je helpen met merken zoals Trias en Networx. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Oosterbeek, Doorwerth, De Klomp en Ederveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de kans op inbraak in Huissen te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Sirenes.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Huissen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, Somfy, D-Link, TP-Link, Bosch + Arlo, Netamo, Yale, Eve, Eufy.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Huissen?

De kosten van een goed alarmsysteem in Huissen voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €900,00. De totale prijs wordt gecalculeerd door de soms van welk alarm je kiest, de extra opties zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd wordt er een melding afgegeven. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €250,00 per aansluiting. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €500,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Huissen.


Postcodegebied: 6850, 6851, 6852

Plaats een reactie