Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Haskerhorne

Door middel van een alarmsysteem in Haskerhorne beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp tonen wij uitgebreide informatie over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Haskerhorne en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-haskerhorne

Alarminstallatie Haskerhorne laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een foute beweging zal het alarm worden geactiveerd en krijg je een melding op je smartphone. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional analyseert de situatie en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Haskerhorne? In het bijgaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier ontdek je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Haskerhorne en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De installateur demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Haskerhorne?

Vraag offertes op bij bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente De Fryske Marren gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €800,00 tot wel €1750,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 tot €2050,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1450,00 tot wel €2400,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Haskerhorne.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pincode, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Haskerhorne (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Haskerhorne. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als X-Gen en Suprema. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Rohel, Delfstrahuizen, Snikzwaag en Joure.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Haskerhorne te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Haskerhorne vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Friesland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een innovatieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Bosch, Somfy, TP-Link, Foscam & Hombli, Eufy, Netamo, Arlo, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Haskerhorne?

De kosten van een goed alarmsysteem in Haskerhorne voor thuis liggen gemiddeld tussen de €375,00 en €1375,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de additionele services zoals camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de medewerker wat de actuele status is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator probeert bewoners meteen te bellen Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €300,00 per unit. Zoek je haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Haskerhorne.


Postcodegebied: 8506

Plaats een reactie