Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Maarheeze

Dankzij een alarmsysteem in Maarheeze is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp check je betrouwbare info over de soorten systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Maarheeze en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-maarheeze

Alarminstallatie Maarheeze laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker analyseert de melding en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Maarheeze? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie weet je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Maarheeze en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De installateur demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Maarheeze?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Cranendonck beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1700,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 tot €2200,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 tot +/- €2500,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Maarheeze.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Maarheeze (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Maarheeze. Zij werken met gangbare merken als CQR en Sistec. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Soerendonk, Gastel, Budel-Dorplein en Budel-Schoot.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Maarheeze te beperken. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Maarheeze vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een compleet en professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, TP-Link, Foscam, Bosch & Eve, Eufy, Arlo, Yale, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Maarheeze?

De kosten van een goed alarmsysteem in Maarheeze voor thuis liggen tussen de €325,00 en €975,00. De precieze prijs hangt af van het type installatie, de aanvullende diensten zoals camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker van de meldkamer zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij detectie kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €200,00 per camera. Zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Maarheeze.


Postcodegebied: 6026

Plaats een reactie