Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Eck en Wiel

Dankzij een alarmsysteem in Eck en Wiel beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, beperkt de eventuele schade en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je populaire info over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Eck en Wiel en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-eck-en-wiel

Alarminstallatie Eck en Wiel laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist onderzoekt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Eck en Wiel? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier ontdek je welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Eck en Wiel en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Eck en Wiel?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen in jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Buren laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Daarbij heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot wel €2050,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot €1850,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Investering inclusief aanleggen: €1650,00 tot +/- €1900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Eck en Wiel.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Eck en Wiel (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht bieden wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Eck en Wiel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Netgear en First Alert. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Ingen, Ommeren, Rijswijk en Maurik.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Eck en Wiel te verkleinen. Check ook extra informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Eck en Wiel vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Meestal kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, EZVIZ, TP-Link, D-Link, Foscam of Arlo, Eve, Eufy, Netamo, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Eck en Wiel?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Eck en Wiel voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €925,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen checkt de centralist of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 en +/- €40,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €250,00 per stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Eck en Wiel.


Postcodegebied: 4024

Plaats een reactie