Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nijetrijne

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Nijetrijne schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp delen wij praktische details over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Nijetrijne en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-nijetrijne

Alarminstallatie Nijetrijne laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een verdachte poging wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator controleert het signaal en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nijetrijne? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor bepaal je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is een stuk flexibeler. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, E-mail. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nijetrijne.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Nijetrijne?

Krijg verschillende offertes van experts uit de regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Weststellingwerf beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot +/- €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 tot wel €1950,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot en met €3000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Nijetrijne.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nijetrijne (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder check je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nijetrijne. Zij kunnen je helpen met merken zoals Escalight en Secu. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Spanga, Scherpenzeel, Oldetrijne en Sonnega.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen 10 handige tips om de opties voor inbraak in Nijetrijne te verkleinen. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nijetrijne vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Friesland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een intelligente alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, TP-Link, EZVIZ, Somfy & Eve, Hombli, Arlo, Eufy, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nijetrijne?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nijetrijne voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €875,00. De daadwerkelijke prijs komt tot stand door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 & €30,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij detectie kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per camera. Wil je een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Nijetrijne.


Postcodegebied: 8431, 8481

Plaats een reactie