Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Maren-Kessel

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Maren-Kessel verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs check je handige details over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Maren-Kessel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-maren-kessel

Alarminstallatie Maren-Kessel plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij detectie gaat vaak een sirene af en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De operator analyseert de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Maren-Kessel? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, SMS, geluidsalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Maren-Kessel.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De vakman geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Maren-Kessel?

Vraag offertes op bij experts uit de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oss hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, meldkamer koppeling. Evenzeer moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €925,00 oplopend tot €2300,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1300,00 tot en met €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Maren-Kessel.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Maren-Kessel (februari 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Maren-Kessel. Zij werken met gangbare merken als BHV en Hikvsision. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Volkel, Odiliapeel, Lith en Lithoijen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Maren-Kessel te verminderen. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Maren-Kessel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Groningen onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Zij faciliteren een vernuftige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, TP-Link, D-Link, Somfy of Eve, Yale, Hombli, Arlo, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Maren-Kessel?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Maren-Kessel voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €475,00 en €1125,00. De offerteprijs hangt af van welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis checkt de centralist wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte bij overval, inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 & €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een ongewone beweging wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €300,00 per aansluiting. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Maren-Kessel.


Postcodegebied: 5397, 5398

Plaats een reactie