Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Polsbroek

Met een alarmsysteem in Polsbroek voel je je een stuk veiliger thuis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp delen wij praktische details over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Polsbroek en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-polsbroek

Alarminstallatie Polsbroek installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch apparaat dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent volgt de situatie meteen op en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Polsbroek? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier maak je een plan welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Polsbroek.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Polsbroek?

Vraag offertes op bij specialisten in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Lopik hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot €1900,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1200,00 tot +/- €2250,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensors.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1250,00 tot €2450,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Polsbroek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pincode, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Polsbroek (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de onderstaande tabel ontdek je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Polsbroek. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als First Alert en Eyseo. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Snelrewaard, Vleuten, Jaarsveld en Lopikerkapel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Polsbroek te beperken. Lees ook meer info over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Polsbroek vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Utrecht kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, Somfy, Bosch, D-Link + Arlo, Eve, Netamo, Eufy, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in Polsbroek?

De kosten van een goed alarmsysteem in Polsbroek voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €1125,00. De echte prijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit checkt de centralist wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De beveiliger neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en €40,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €175,00 per stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Polsbroek.


Postcodegebied: 3415

Plaats een reactie