Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Snelrewaard

Door middel van een alarmsysteem in Snelrewaard beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we uitgebreide info over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Snelrewaard en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-snelrewaard

Alarminstallatie Snelrewaard laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een verdachte poging gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Soms wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Snelrewaard? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Snelrewaard en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De expert hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij calamiteiten.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Snelrewaard?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in jouw buurt

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Oudewater kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Tevens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot €2200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 – €2250,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1950,00 – €2000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Snelrewaard.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Snelrewaard (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht delen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Snelrewaard. Zij hebben ervaring met merken als Holland Safety en Optex. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Vleuten, De Meern, Polsbroek en Jaarsveld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Snelrewaard te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Snelrewaard vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Utrecht leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Meestal kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, D-Link, Bosch, EZVIZ + Eufy, Arlo, Hombli, Netamo, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Snelrewaard?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Snelrewaard voor thuis liggen gemiddeld tussen de €575,00 en €1400,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, extra services zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en +/- €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €300,00 per stuk. Zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Snelrewaard.


Postcodegebied: 3425

Plaats een reactie