Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Griendtsveen

Door het installeren van een alarmsysteem in Griendtsveen kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs vind je betrouwbare info over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Griendtsveen en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-griendtsveen

Alarminstallatie Griendtsveen laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional kijkt direct mee en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Griendtsveen? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Aan de hand hiervan weet je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm. Een interessante keuze is een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Griendtsveen en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij onraad.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Griendtsveen?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Horst aan de Maas kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €700,00 – €1650,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1250,00 tot ongeveer €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bedrade componenten, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze componenten.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 oplopend tot €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Griendtsveen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Griendtsveen (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel delen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Griendtsveen. Zij werken met gangbare merken als Ajax en Ecoline. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Meijel, Oirlo, De Rips en Milheeze.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Griendtsveen te beperken. Check ook extra informatie over Brandbeveiliging.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Griendtsveen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Meestal bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Bosch, TP-Link, Somfy + Yale, Eve, Hombli, Eufy, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Griendtsveen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Griendtsveen voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1325,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het soort systeem, extra opties zoals camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de medewerker wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging krijg je direct een melding. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, SMS. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Griendtsveen.


Postcodegebied: 5766

Plaats een reactie