Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Strijen

Met een alarmsysteem in Strijen beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we betrouwbare info over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Strijen en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-strijen

Alarminstallatie Strijen laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch apparaat dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker kijkt de melding na en waarschuwt de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Strijen? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie bepaal je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, geluidsalarm, SMS, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Strijen.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Strijen?

Krijg verschillende offertes van specialisten uit jouw regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Hoeksche Waard kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Eveneens heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot +/- €1900,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1150,00 tot €2050,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1900,00 tot circa €1900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Strijen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Strijen (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Strijen. Zij kunnen je helpen met merken zoals TruVision en Ajax. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Strijensas, Mookhoek, Klaaswaal en Zuid-Beijerland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Strijen te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Rookmelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Strijen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Optioneel bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, EZVIZ, D-Link, Somfy of Arlo, Yale, Eve, Netamo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Strijen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Strijen voor thuis liggen ongeveer tussen de €375,00 en €1475,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), extra opties zoals een beveiligingscamera of brandmelder, de grootte van het huis, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een expert probeert bewoners meteen te bellen als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €45,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een dome/bullet camera vanaf €175,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera vanaf €400,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Strijen.


Postcodegebied: 3290, 3291

Plaats een reactie