Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Puttershoek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Puttershoek schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp lees je uitgebreide informatie over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Puttershoek en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-puttershoek

Alarminstallatie Puttershoek plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional onderzoekt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Puttershoek? In het onderstaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Puttershoek en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Puttershoek?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Hoeksche Waard hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 oplopend tot €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Onkosten inclusief installatie: €1000,00 – €2100,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bekabelde sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €2000,00 tot circa €2450,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Puttershoek.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Puttershoek (mei 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In dit overzicht delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Puttershoek. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Energizer en Grothe. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Maasdam, Wijngaarden, s-Gravendeel en Mookhoek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we goed werkende tips om de kans op inbraak in Puttershoek te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Puttershoek vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Optioneel heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, TP-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ + Hombli, Arlo, Eufy, Netamo, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Puttershoek?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Puttershoek voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €950,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of CO2 melder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €300,00 per stuk. Heb je liever een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €500,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Puttershoek.


Postcodegebied: 3297

Plaats een reactie