Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Krim

Door het installeren van een alarmsysteem in De Krim beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je handige informatie over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast doorzoek je hier verschillende beveiligingsbedrijven in De Krim en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-de-krim

Alarminstallatie De Krim aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een expert analyseert de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Krim? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo markeer je welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Krim en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in De Krim?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit de regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Hardenberg laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1300,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 – €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1800,00 tot +/- €2400,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in De Krim.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Krim (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder bieden wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Krim. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Hikvision en Aten. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Gramsbergen, Ane, Holthone en Loozen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in De Krim te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf De Krim vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een complete alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, Foscam, D-Link, EZVIZ + Eufy, Netamo, Hombli, Arlo, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in De Krim?

De kosten van een goed alarmsysteem in De Krim voor thuis liggen je tussen de €425,00 en €1075,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €42,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een foute beweging wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per stuk. Zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur De Krim.


Postcodegebied: 7780, 7781, 7782

Plaats een reactie