Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Eexterzandvoort

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Eexterzandvoort is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp lees je populaire details over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Eexterzandvoort en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-eexterzandvoort

Alarminstallatie Eexterzandvoort plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Soms is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Eexterzandvoort? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie weet je welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Eexterzandvoort.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Eexterzandvoort?

Vraag offertes op bij vakmannen uit de regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Aa en Hunze hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €750,00 oplopend tot €1450,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot wel €1950,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot +/- €2150,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Eexterzandvoort.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Eexterzandvoort (juni 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het overzicht hieronder vind je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Eexterzandvoort. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Aritech en Lampertz. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Anderen, Gasteren, Eext en Gasselte.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Eexterzandvoort te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Eexterzandvoort vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Drenthe zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In veel gevallen heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, Foscam, D-Link, EZVIZ + Netamo, Eve, Eufy, Hombli, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Eexterzandvoort?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Eexterzandvoort voor thuis liggen gemiddeld tussen de €425,00 en €1325,00. De daadwerkelijke prijs is afhakelijk van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak bekijkt een medewerker meteen of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 & €42,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €225,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera voor €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Eexterzandvoort.


Postcodegebied: 9464

Plaats een reactie