Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Laag-Soeren

Door het installeren van een alarmsysteem in Laag-Soeren voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je betrouwbare informatie over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Laag-Soeren en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-laag-soeren

Alarminstallatie Laag-Soeren plaatsen

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Laag-Soeren? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie kom je erachter welke risicovolle plekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Een interessante keuze is extra service van de alarmcentrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Laag-Soeren en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Laag-Soeren?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw buurt

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Rheden houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. Daarbij moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 – €1450,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1000,00 tot ongeveer €2400,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €2000,00 tot en met €2800,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Laag-Soeren.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Laag-Soeren (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht check je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Laag-Soeren. Zij werken met gangbare merken als Secu en Amex. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Eerbeek, Hall, Spankeren en Ellecom.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Laag-Soeren te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Laag-Soeren vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ, D-Link of Hombli, Eve, Netamo, Eufy, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Laag-Soeren?

De kosten van een goed alarmsysteem in Laag-Soeren voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1250,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het soort systeem, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een specialist stelt woningeigenaren op de hoogte wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €52,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, e-mail. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €400,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Laag-Soeren.


Postcodegebied: 6957

Plaats een reactie