Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hattemerbroek

Met een alarmsysteem in Hattemerbroek heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand of lekkage. In onze keuzehulp bieden we betrouwbare details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit portaal een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Hattemerbroek en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-hattemerbroek

Alarminstallatie Hattemerbroek plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een foute beweging gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De beveiliger analyseert de melding en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hattemerbroek? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hattemerbroek.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Hattemerbroek?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Oldebroek houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling. Evenzeer moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €1950,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1450,00 oplopend tot €2400,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Hattemerbroek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hattemerbroek (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht ontdek je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hattemerbroek. Zij hebben ervaring met merken als Networx en Sony. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in t Loo, Oosterwolde, Wezep en Doornspijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de opties voor inbraak in Hattemerbroek te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Hattemerbroek vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Somfy, TP-Link, EZVIZ of Arlo, Hombli, Eve, Yale, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Hattemerbroek?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Hattemerbroek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €600,00 en €1375,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen analyseert een operator of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een noodgeval Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €32,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €175,00 p/stuk. Heb je liever een systeem met HD-beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Hattemerbroek.


Postcodegebied: 8094

Plaats een reactie