Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wezep

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Wezep heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs bieden we betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bieden we op deze site een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Wezep en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-wezep

Alarminstallatie Wezep laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een expert bekijkt de melding en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wezep? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo markeer je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wezep en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De vakman geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Wezep?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oldebroek laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot wel €1800,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 tot €1650,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bekabelde sensors, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1350,00 oplopend tot €2350,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Wezep.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wezep (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wezep. Zij werken met gangbare merken als Panasonic en Profiline. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Hattemerbroek, t Loo, Doornspijk en t Harde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de opties voor inbraak in Wezep te verkleinen. Lees ook meer info over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Wezep vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker bieden zij de optie tot een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, Foscam, Somfy, D-Link & Yale, Arlo, Eufy, Eve, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Wezep?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Wezep voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €975,00. De totaalprijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis controleert een centralist wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist neemt contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 en €35,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een signalering is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, e-mail, SMS, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €200,00 per aansluiting. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Wezep.


Postcodegebied: 8090, 8091, 8096

Plaats een reactie