Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zuidveld

Met een alarmsysteem in Zuidveld schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp check je praktische informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Zuidveld en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-zuidveld

Alarminstallatie Zuidveld laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zuidveld? In ons speciale stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier kom je erachter welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zuidveld en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Zuidveld?

Vraag offertes op bij bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Midden-Drenthe laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling. Ook moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dan batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot +/- €1950,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Onkosten inclusief installatie: €1150,00 oplopend tot €1950,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt kies je voor bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1450,00 – €2100,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Zuidveld.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zuidveld (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zuidveld. Zij kunnen je helpen met merken zoals INIM en First Alert. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Zwiggelte, Eursinge, Westerbork en Hoogersmilde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Zuidveld te verminderen. Lees ook meer info over Telefoonmelding.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Zuidveld vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Drenthe kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een zeer veilige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, Bosch, EZVIZ, D-Link & Eufy, Hombli, Netamo, Arlo, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Zuidveld?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Zuidveld voor thuis liggen gemiddeld tussen de €500,00 en €1000,00. De precieze prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €50,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Zodra het alarm wordt getriggerd kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Zuidveld.


Postcodegebied: 9432

Plaats een reactie