Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem IJsselstein

Door te kiezen voor een alarmsysteem in IJsselstein is jouw woning dag en nacht beveiligd. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarnaast kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp delen wij populaire details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in IJsselstein en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-ijsselstein

Alarminstallatie IJsselstein laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in IJsselstein? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in IJsselstein en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in IJsselstein?

Vergelijk tarieven van vakmannen in jouw regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente IJsselstein beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. Tevens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €2200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1125,00 – €2200,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €2600,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in IJsselstein.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in IJsselstein (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In deze tabel ontdek je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in IJsselstein. Zij kunnen je helpen met merken zoals Ramcro en Effeff. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Lopik, Montfoort, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in IJsselstein te limiteren. Lees ook meer info over Brandblusser.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf IJsselstein vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Utrecht leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Dikwijls werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, D-Link, EZVIZ, Bosch + Eve, Yale, Hombli, Netamo, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in IJsselstein?

De kosten van een compleet alarmsysteem in IJsselstein voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €475,00 en €800,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit analyseert een operator of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per unit. Wil je haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera voor €425,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur IJsselstein.


Postcodegebied: 3400, 3401, 3402, 3403, 3404, 3405

Plaats een reactie