Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Mijnsheerenland

Door het installeren van een alarmsysteem in Mijnsheerenland kan je met een gerust hart de deur uit. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs bieden we goede details over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste bieden we hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Mijnsheerenland en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-mijnsheerenland

Alarminstallatie Mijnsheerenland aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent ziet direct wat de situatie is en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Mijnsheerenland? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan weet je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Mijnsheerenland en omgeving.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Mijnsheerenland?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Hoeksche Waard gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Ook moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot €1250,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €950,00 tot wel €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1850,00 oplopend tot €2500,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Mijnsheerenland.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Mijnsheerenland (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Mijnsheerenland. Zij werken met gangbare merken als Van Lien en Masterlock. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Westmaas, Heinenoord, Goudswaard en Piershil.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Mijnsheerenland te verminderen. Lees ook meer info over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Mijnsheerenland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Vaak heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, Bosch, D-Link, Somfy of Hombli, Yale, Netamo, Arlo, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Mijnsheerenland?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Mijnsheerenland voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1250,00. De daadwerkelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals camera’s of gasdetector, het soort woning, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional probeert bewoners meteen te bellen bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 & €30,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een dome/bullet camera vanaf €150,00 p/stuk. Wil je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera voor €525,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Mijnsheerenland.


Postcodegebied: 3270, 3271

Plaats een reactie