Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wezuperbrug

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Wezuperbrug beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs vind je praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Wezuperbrug en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-wezuperbrug

Alarminstallatie Wezuperbrug laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat een signaal geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De operator controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wezuperbrug? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor ontdek je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wezuperbrug en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De medewerker demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Wezuperbrug?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in jouw regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Coevorden beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot wel €2100,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €950,00 tot +/- €2150,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Investering inclusief aanleggen: €1700,00 tot ongeveer €2700,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Wezuperbrug.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wezuperbrug (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In deze tabel bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wezuperbrug. Zij kunnen je helpen met merken zoals Grothe Velleman en Urmet. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Aalden, Meppen, Wezup en Zweeloo.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Wezuperbrug te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Telefoonmelding.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Wezuperbrug vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Drenthe onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Doorgaans kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, TP-Link, Somfy, Foscam + Eufy, Hombli, Netamo, Arlo, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Wezuperbrug?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Wezuperbrug voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €975,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, extra opties zoals camerabeveiliging of gasmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een expert neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera vanaf €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Wezuperbrug.


Postcodegebied: 7853

Plaats een reactie