Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Stoutenburg Noord

Door het installeren van een alarmsysteem in Stoutenburg Noord beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp vind je praktische details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Stoutenburg Noord en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-stoutenburg-noord

Alarminstallatie Stoutenburg Noord installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Soms is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De beveiliger ziet direct wat de situatie is en neemt telefonisch contact op met de bewoners. Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Stoutenburg Noord? In dit handige stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Zo weet je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Stoutenburg Noord.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Stoutenburg Noord?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Amersfoort hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 – €2050,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €925,00 tot ongeveer €1600,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1650,00 tot circa €2450,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Stoutenburg Noord.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Stoutenburg Noord (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel vind je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Stoutenburg Noord. Zij hebben ervaring met merken als Interlogix en Aten. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Hierden, Nijkerkerveen, Stoutenburg en Hooglanderveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Stoutenburg Noord te limiteren. Lees ook meer info over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Stoutenburg Noord vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Utrecht kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In de regel kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, Bosch, Foscam, TP-Link, D-Link & Eve, Netamo, Yale, Eufy, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Stoutenburg Noord?

De kosten van een goed alarmsysteem in Stoutenburg Noord voor thuis liggen tussen de €500,00 en €1500,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €47,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €150,00 p/stuk. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Stoutenburg Noord.


Postcodegebied: 3836

Plaats een reactie