Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heveadorp

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Heveadorp beveilig je jouw huis tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp doorzoek je handige details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Daarnaast vergelijk je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Heveadorp en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-heveadorp

Alarminstallatie Heveadorp laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist analyseert de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heveadorp? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Met deze informatie maak je een plan welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heveadorp en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Heveadorp?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven in direct regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Renkum hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1650,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot €1850,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze onderdelen.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1100,00 tot wel €2500,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Heveadorp.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heveadorp (mei 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht delen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heveadorp. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Betty en GPS Perimeter. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Wolfheze, Deelen, Heelsum en Doorwerth.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Heveadorp te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Meldkamer.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Heveadorp vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, D-Link, Bosch, TP-Link & Hombli, Arlo, Eufy, Netamo, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Heveadorp?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Heveadorp voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1475,00. De exacte prijs is afhakelijk van het soort systeem, de extra opties zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties checkt de centralist of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 & €32,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Heb je liever een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Heveadorp.


Postcodegebied: 6869

Plaats een reactie