Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nunspeet

Door middel van een alarmsysteem in Nunspeet beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je uitgebreide informatie over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Nunspeet en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-nunspeet

Alarminstallatie Nunspeet laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De centralist kijkt de melding na en neemt direct contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nunspeet? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier maak je een plan welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nunspeet en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Nunspeet?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen in de buurt

Advies: Type beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Nunspeet beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene. Ook dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot +/- €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarief inclusief installatie: €975,00 tot ongeveer €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1400,00 tot circa €2900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Nunspeet.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nunspeet (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de onderstaande tabel bekijk je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nunspeet. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Lloyd en Hikvsision. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Elburg, Oldebroek, Zwartewaterland en Hattem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Nunspeet te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Koolmonoxidemelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nunspeet vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, Bosch, Foscam, Somfy + Hombli, Eufy, Yale, Netamo, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nunspeet?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Nunspeet voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1175,00. De totale prijs komt tot stand door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Als het alarm een signaal opvangt controleert een centralist of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De operator probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 & €52,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een foute beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nunspeet.


Postcodegebied: 8070, 8071, 8072

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie