Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Numansdorp

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Numansdorp beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp check je uitgebreide details over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Numansdorp en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-numansdorp

Alarminstallatie Numansdorp plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij verdachte omstandigheden gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De centralist bekijkt wat er aan de hand is en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Numansdorp? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Op die manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, E-mail, lichtalarm, SMS. Een interessante keuze is een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Numansdorp en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een handig alarmsysteem kopen in Numansdorp?

Vraag offertes op bij vakmannen in jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Hoeksche Waard hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1075,00 tot ongeveer €1800,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1450,00 tot wel €2750,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Numansdorp.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Numansdorp (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel vind je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Numansdorp. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als PowerCell en Leverkusen. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Heinenoord en Westmaas.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Numansdorp te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Numansdorp vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij bieden een ingenieuze alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Mogelijk kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, D-Link, Bosch, Foscam & Eve, Hombli, Netamo, Arlo, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Numansdorp?

De kosten van een slim alarmsysteem in Numansdorp voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €475,00 en €1450,00. De uiteindelijke prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, extra services zoals camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en +/- €50,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, SMS. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 per unit. Wil je een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Numansdorp.


Postcodegebied: 3280, 3281

Plaats een reactie