Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Waarder

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Waarder voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp check je praktische info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder check je op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Waarder en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-waarder

Alarminstallatie Waarder laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Waarder? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Waarder en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De vakman geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Waarder?

Bekijk actuele prijzen bij experts in de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking. Evenzeer moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot €1500,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 tot +/- €2350,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1500,00 tot €3000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Waarder.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Waarder (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Waarder. Zij hebben ervaring met merken als Allmatic en Grothe Velleman. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Hekendorp, Kamerik, Driebruggen en Papekop.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Waarder te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Brandblusser.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Waarder vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een slimme alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In de regel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, D-Link, Bosch, Foscam of Yale, Eufy, Arlo, Hombli, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Waarder?

De kosten van een goed alarmsysteem in Waarder voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1100,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €225,00 per stuk. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €400,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Waarder.


Postcodegebied: 3466

Plaats een reactie